Mail: info@asound.nl                         Tel: +31 (0)6 5467 1081

We willen jou bedanken voor een belangrijke bijdrage aan onze dag. De muziek heeft iedereen op de dansvloer gebracht. Jong, oud en mensen die overal pijntjes hadden stonden gewoon te swingen. Deze dag was heel belangrijk voor ons, en jij hebt hem afgemaakt. We zeggen het voort, en zien elkaar zeer zeker weer. Bedankt!!!!!
[Pascal & Tamara]


Bedankt voor de mooie avond en de mooie herinnering! Wat een mooie foto's! Precies van alle mooie momentjes!

En ook de leuke gezellige foto's van kletsende of dansende mensen. Super!!

[Rens & Chloe]


We willen je ongelooflijk hard bedanken voor jouw bijdrage aan onze sprookjesachtige dag. We hebben met volle teugen genoten van het feest. Iedereen vond de muziek helemaal top. Geweldige foto’s! We zijn ontzettend blij ermee! Doe zo verder, TOP DJ en fotograaf. In ieder geval van harte bedankt voor alles!! Asound is een echte aanrader.
[Raoul & Niki]


Langs deze weg willen we je in ieder geval bedanken voor het verzorgen van de muziek en goede sfeer op ons feest! Het was een super feestje en alle aanwezigen hebben zich goed vermaakt :-) Bedankt, de muziek was top!

[Renee & Fabian]


Bedankt voor de super gezellige avond. We hebben niks anders dan complimenten over de DJ gekregen. We zullen je zeker bij andere aanraden.

[Debby & Etienne]


Bedankt voor de foto’s, we zijn nu op huwelijksreis en hebben dus iets om naar uit te kijken! Als we terug zijn! Enorm bedankt voor de top avond!

[Lily-Anne & Charles]


Wij zijn jou helemaal vergeten te bedanken vrijdag. We hebben een geweldige dag gehad en een top feest avond. Bedankt voor de goede muziek, wij verheugen ons op de foto's en het filmpje.

[Debbie & Roy]


Bedankt voor de mooie foto’s die ik net gekregen heb, is echt nagenieten! En natuurlijk nogmaals dank voor de superavond die zeker dankzij jou een groot succes was.

[Sonja]


We hebben de cd goed ontvangen. Ook willen we je nog eens bedanken voor de fantastische avond die je ons bezorgd hebt! Duizendmaal dank :-)

[Imran en Christof]


Allereerst natuurlijk een heel groot "dankjewel" voor de geweldige avond die jullie ons bezorgd hebben tijdens onze bruiloft afgelopen zaterdag! Wij vonden het feest een zeer geslaagd onderdeel van het even zo geslaagde bruiloftsweekend dat wij in Presseux gevierd hebben. Helaas hebben Heidi en ik jou nauwelijks gesproken, maar ik hoop dat je ons dat kunt vergeven :-) De avond, en eigenlijk het hele weekend, is voorbij gevlogen. We zijn zeer benieuwd naar de foto's.

[Martijn & Heidi]


We willen je nogmaals bedanken voor alles. We hebben een super feest gehad! Tot een volgende keer!

[Dennis & Daisy]


Wat een geweldige foto's! Echt super. Heel erg leuk en bedankt. Zitten na te genieten hier in Rio de Janeiro:)

[Laurens & Alisa]


We willen jou en je compagnon graag hartelijk bedanken voor jullie optreden tijdens onze bruiloft. Het was een prachtig feest, de muziek was super, het feest zakte geen moment in, jullie voelden perfect aan welke nummers het goed zouden doen, we hebben enorm genoten en hoorden alleen maar complimenten over jullie. Het was echt klasse en we zullen er altijd met heel veel plezier op terug kijken! We zullen jullie van harte aanbevelen bij vrienden en familie! Het was echt fantastisch!

[Laurens & Alisa]


Nog een keer heel hartelijk bedankt voor jouw muzikale bijdrage aan een top avond! Je hebt super gedraaid, voor ieder wat wils... Je hebt er voor gezorgd dat op onze bruiloft de voetjes goed van de vloer gingen. Daarnaast al de dag erna een eerste serie met mooie professionele foto's! Super DJ én Fotograaf dus!

[Moniek & Knut]


Dankjewel. Het was een top avond met goede muziek.

[Dave & Viviane]


Wat een leuke, mooie foto's zijn het geworden!! En al zo snel op de site! Je bent veelzijdig; zowel een goede dj als een goede fotograaf! We zijn blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en willen je nogmaals bedanken voor de geweldige muziek & sfeer op onze bruiloft!!!

[Guy & Daniella]


De foto's zijn één voor één super! Heel erg bedankt om ons een onvergetelijk muzikaal feest te geven, alle gasten waren zeer content en hebben ervan genoten.

[Sven & Carmen]


In één woord: SUPER FILMPJE!!! Johan en ik hebben er enorm van genoten en gelachen! Top gedaan! Heel hartelijk bedankt!!! We hebben een onwisbare glimlach :-D. Nogmaals bedankt voor onze avond compleet te maken. We hebben heel veel complimenten gekregen en genieten dankzij de mooie foto's en film nog steeds na... :-).

[Sabrina & Johan]


Bij dezen nogmaals bedankt voor het geweldige feest! Jij hebt het klaargespeeld om alle leeftijden op de dansvloer te krijgen en te houden van begin tot eind. Zelfs het personeel van de Oolderhof had zo'n vet feest nog niet vaak meegemaakt. We hebben alleen nog maar positieve reacties gehad over het feest van jong en oud. Een TOPfeest mede dankzij jouw muziek. SUPER!

[Yvonne & Marcel]


Heel mooi filmpje, super gedaan, goede kwaliteit! en de prikballon erop. Feest was ook goed, dansvloer vol van begin tot einde.

[Katja & Ton]


Wij willen je hartstikke bedanken voor de geweldige avond op ons trouwfeest. Vanaf de eerste dans heeft de dansvloer de hele avond vol gestaan! Super hoe jij dit voor elkaar kreeg! We hebben enorm veel positieve reacties van onze gasten gekregen! Dankjewel!

[Vera & Misha]


Bedankt voor het bijdragen aan een onvergetelijke avond. We hebben de CD inmiddels ontvangen, waarvoor onze dank. Geweldig filmpje en foto's.

[Jeremy & Jolanda]


Mede namens Natascha wil ik je enorm bedanken voor de voor ons zeer bijzondere avond. We hebben het echt geweldig gevonden. Het filmpje en de foto's zijn een geweldig aandenken. We wachten vol spanning op de CD. Nogmaals enorm bedankt voor alles.

[Natascha & Ovide]


Even bedanken voor het meehelpen op ons mooie feest, iedereen heeft zich zeer goed geamuseerd mede door jullie. PS: we hebben wel reeds de mooie dvd ontvangen, bedankt hiervoor :)

[Ute & Steven]


Wij willen we jou hartstikke bedanken voor jouw bijdrage aan ons geweldige huwelijksfeest! Vol spanning hebben we gewacht op het filmpje en de foto's op je site, maar het was zeker het wachten waard! Vooral het filmpje vinden wij super.

[Nancy & Maarten]


Hartelijk dank voor de perfecte drive-in afgelopen vrijdagavond. Wij verblijven nu in Lissabon, maar hebben enkel positieve reacties ontvangen over de muziek en alles eromheen. Je hebt goed reclame gemaakt voor je bedrijf; we kregen veel vragen van gasten die je naam/website wilden weten. Nogmaals dank en tot ziens!

[Thomas & Nicol]


Het feest was super, mede dankzij jou natuurlijk!

[Ilona & Mikel]


Super bedankt voor de mooie avond! Je hebt leuke foto's gemaakt en het filmpje geeft een goede indruk van de geslaagde feestavond. Wij hebben er erg van genoten, volgens mij is de dansvloer geen moment leeg geweest! De muzikale aansluitingen op de opgevoerde stukjes en het optreden van het dweilorkest waren top.

[Laura en Jeroen]


Ik ben weer boven water, het was een fantastisch feest en bedankt voor je geweldige show ;-) Nogmaals heel erg bedankt voor de goede muziek en sfeer die jij hebt gebracht. Het feestje gaat de geschiedenisboeken in, maar de herinnering blijft en er zal nog wel wat jaartjes met veel plezier op terug gekeken worden en daar helpen de videoclip en de foto's natuurlijk altijd bij.

[Sander Hanssen]


Vanuit onze honeymoon een geweldige CHAPEAU, voor allereerst de geweldige muziek op onze avond. En dan de leuke film en foto's, welke 'n super indruk geven van de avond . Wij en onze gasten hebben genoten. Nogmaals 'n super Merci en Chapeau en veel s6 in de toekomst.

[Willy & Marc]


Het filmpje en de foto's zijn ronduit prachtig, vooral het laatste stukje van de film met onze laatste dans vond ik geweldig. Tof van je dat je juist dat liedje gekozen had !!! Bij deze wil ik je dus graag nog eens bedanken voor het geweldige feest! Je hebt echt super goede muziek gedraaid. De dansvloer stond voortdurend vol en veel gasten hebben ons complimenten gegeven over je. Jij hebt echt ons feest 'gemaakt' !!

[Lindsay & Kurt]


Bij deze willen we je bedanken voor de muziek, sfeer en gemaakte foto's op/van ons huwelijk afgelopen vrijdag. Het filmpje en de foto's zien er goed uit en het was een geslaagd feest. We hadden met de foto's niet verwacht dat ze 's avond met het mindere licht e.d. zo goed zouden uitpakken en er is nog goed gedanst, chapeau! Nogmaals bedankt!

[Pascal & Yvette]


Hey Arno, bedankt voor jouw goede bijdrage aan ons feest op onze trouwdag. De dansvloer stond de hele tijd vol en dat hebben we mede aan jou te danken! Goede muziek maakt een leuk feest compleet en dat was het!

[Lindsay & Francois]


Op de valreep voor onze vakantie willen Chiel en ik je bij deze nogmaals hartelijk danken voor zaterdag. Zonder jouw fantastische muziek was ons feest niet zo geslaagd geworden!

[Chiel & Sterre]


Langs deze weg willen wij je bedanken voor de geslaagde avond! Het was een super mooie dag! We hebben de foto's bekeken en het ziet er echt geweldig uit.

[Yoni & Sharon]


Arno: Geweldig, geweldig, geweldig. Wat hebben wij een fantastische avond gehad en dat is grotendeels aan jou te danken. Je hebt ons de mogelijkheid gegeven om iets van onze eigen muziek te draaien en daarnaast heb je ervoor gezorgd dat iedereen de dansvloer opging. Om Tenslotte ook nog eens met prachtige foto's van het feest op de proppen te komen. Heel erg bedankt!!

[Robert & Sophie-Claire]


Bedankt voor zaterdagavond. Zoals ook uit je foto-presentatie blijkt, is er flink gedanst! Wij hebben een heerlijke dag/avond gehad.

[Rogier & Natalie]


Hartelijk dank voor de fantastische avond! De muziek was helemaal top, mede daardoor was het een feest waar we het nog jaren over zullen hebben! Ook de foto's zijn leuk geworden.

[Jan & Rianne]


Vanuit onze Honeymoon op St. Mary's hebben we de presentatie op je site bekeken, 1 woord GEWELDIG !!!

[Paulus & Dimmy]


The party was amazing - hilarious! Everybody enjoyed it so much! Again thanks so much for a wonderful party!

[Carol]


Het was heel gezellig vrijdag. We horen van iedereen dat ze ontzettend genoten hebben en dat we een goede DJ geregeld hadden. Jullie hebben het publiek dus goed aangevoeld ;-). Bedankt voor alles!

[Dirk & Chantal]


We waren dik te tevreden over de muziek die je gedraaid hebt en de sfeer die je daarmee gecreëerd hebt. Van meerdere mensen complimenten ontvangen voor de gedraaide muziek. Zijn beide helemaal los gegaan, al lang niet meer zo goed kunnen dansen. Hadden ons geen gezelligere avond kunnen indenken en wensen, hebben met z'n alle ontzettend genoten van deze avond. Hartstikke bedankt voor alles, zullen je zeker aanbevelen als vrienden of bekenden een feest gaan organiseren.

[Iris & Barry]


Nogmaals dank voor het draaien op ons feest. Je hebt het tot een perfecte avond gemaakt, onze complimenten. We zullen zeker van de foto's gaan genieten, de eerste paar op de website bekeken en ze zien er prachtig uit.

[Ruben & Natasja]


Prima foto’s! Wat een feest!

[Henk Wiggers]


V'r zien sjus de foto’s op dien website online koume. Hiel erg leuk gemaakt!!! Evenals de complete verzurging vaan d’n aovend. Ouch de filmkes zien super! 100% vaan wat veer gehoopt hadde dat ‘t zow weure :D. Top top top! Zeer zeker tot een volgend feeske vaan uszelf!

[Fanny & Rene]


Bedankt voor de bijdrage aan een van de mooiste avonden in ons leven! We hebben net de diashow bekeken: geweldig!

[Miesje & Jeroen]


Via deze weg nogmaals dank voor de geweldige avond en de foto-CD die we aantroffen toen we thuiskwamen van een weekje weg. De foto’s zijn super!

[Eveline & Ivo]


Bedankt voor de geweldige foto’s van het huwelijk van Ivo en Eveline, wij hebben erg genoten.

[Niels Waterschoot]


Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken voor de superavond!

[Nancy & Mike]


Wij hebben met volle teugen genoten gisteravond! In alle feestvreugde zijn we vergeten je te bedanken voor deze geweldige avond! Dus bij deze! Ook bedankt voor het filmpje, hij staat al op onze hyves!

[Sander & Danique]


We willen je heel graag bedanken voor de enorme bijdrage die je aan ons onvergetelijke feest hebt geleverd. Iedereen was het erover eens dat je geweldig gedraaid hebt en de foto's geven een heel mooi beeld van de avond. Dankjewel!

[Mark & Peggy]


Bedankt voor het bijdragen aan de succesvolle feestavond. Wij zullen je in de toekomst zeker aanraden!!!!. Wij hebben genoten!

[Barry & Chantal]


Langs deze weg van harte bedankt!!!! Ik denk dat je menig collega een geweldige avond bezorgd hebt. De muziekkeuze was wederom voortreffelijk en de quiz had wat mij betreft nog wel een uur langer mogen duren! Leuk ook dat je de tijd hebt genomen om me een introductieles in het dj-gebeuren te geven. Ben benieuwd naar de foto’s!

[Chantal - Metro Institute]


We zijn net een paar dagen terug van onze honeymoon en hebben de foto’s van de avond bekeken; dat ziet er goed uit. We hebben sowieso een geweldige dag en avond gehad. Nogmaals hartstikke bedankt voor je bijdrage aan deze fantastische dag.

[Michel & Annet]


Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens onze bruiloft. We hebben echt van ons feest genoten!

[Ton & Jorien]


Erg bedankt voor alle goede zorgen, de mooie foto's en de vereeuwiging van ons dansje.

[Roel & Wieteke]


Zoals andere jaren hebben we weer volop genoten van de muziek, het karaoken en de mooie foto's op de nieuwjaarsreceptie van de GGD Zuid-Limburg in Mondo Verde, Landgraaf. Hopelijk kunnen wij nog lang uw foto's en filmpjes op de site van Asound.nl bewonderen. Bedankt en verder veel succes.

[Joost - GGD-ZL]


Nog heel erg bedankt. We vonden het een superavond. Je hebt echt super gedraaid en de foto’s zijn ook geweldig.

[Heleen & Mark]


Wij willen je super bedanken voor onze top avond met geweldige muziek. Perfect voor iedereen! Had niet beter kunnen zijn TOPPIE!!!!!!!!!!!

[Level & Angelique]


Hartelijk dank voor de goede verzorging van zaterdag! We hebben een wereld avond gehad. Leuke foto’s, die ga ik meteen doorsturen! Nogmaals bedankt voor een goede samenwerking.

[Daphne - Rob Andeweg Producties]


Bedankt voor het draaien van de goede muziek en nog bedankt voor de foto-cd, heel fijn! Ik had van de week de foto's al op internet gezien heel mooiiiiiiii!!

[Charlene & Jos]


Afgelopen nacht zijn we teruggekomen van onze huwelijksreis en hebben meteen de foto's op de cd bekeken. Wat een geweldig feest was het en wat een prachtige foto's! We zijn er ontzettend blij mee. Prachtige herinneringen aan een avond die we beslist nooit meer vergeten. Wij hebben heel veel complimenten gehad over de fantastische muzikale ondersteuning op het feest: je voelde het publiek geweldig goed aan. Iedereen lacht ook op alle foto's, dus het is duidelijk dat iedereen zich heel goed heeft geamuseerd.

[Steffen & Tanya]


Jullie zijn zaterdag op het feest van mijn broer geweest. Complimenten, de muziek was geweldig.

[Monique]


We willen jullie even bedanken voor een super fijne avond. Het was echt, mede dankzij jullie, een super gezellig feest.

[Nicole en Marlies]


We vonden het feest supergezellig!! Jammer alleen dat het zo kort was.....

[Joep & Jessie]


We hebben een geweldig feest gehad en ervan genoten, met dank aan jou en de muziekkeuze van je! Bedankt voor de tip, we hebben internet en de cd inmiddels al 2 keer bekeken, echt een leuke herinnering. Nogmaals bedankt en succes met verdere feesten in de toekomst!

[Dominique & Emmy]


Hai Arno, ik wil je hierbij bedanken voor ons geweldige feestavond 23-5-2009. De sfeer zat er goed in bij iedereen en dj Rob was toppie. Ook zijn de foto's die jullie van het feest gemaakt hebben heel leuk. Mijn complimenten aan jou en dj Rob. Ik hou alvast een volgend feest in gedachten en ik weet precies bij wie ik moet zijn.

[Huub & Linda]


Bedankt voor een geweldige topavond...... je hebt het feest perfect aangevoeld!! De foto’s en filmpjes zijn ook helemaal super. Hartstikke bedankt!!!!

[Natascha & Danny]


Ik wilde je nog even bedanken voor gisteren. Wij vonden het echt een geslaagde avond en wat goed dat je zoveel foto's hebt gemaakt, ik ben er echt heel benieuwd naar...

[Inge]


Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor je aanwezigheid afgelopen vrijdag in Bunde. Verschillende mensen hebben me gezegd dat ze de muziek zo leuk vonden. En ook mooie foto’s! Mede dankzij jullie is het voor mij en mijn familie een onvergetelijke avond geworden.

[Dorris]


Vanuit een zonnig Frankrijk kijken we terug op een geweldig feest. Dank je, ook je collega, voor de goede muziek. Het is goed gelukt de dansvloer vol te houden. Ook van anderen hebben we complimenten op de muziek gekregen.

[Rene & Monique]


Wij willen jou bedanken voor jouw (en collega) geweldige bijdrage aan het slagen van de feestavond. De verschillende soorten genres muziek die je draaide was precies wat we er ons van voorstelden. Veel mensen hebben ons laten weten dat ze het een te gek feest vonden en de muziek geweldig vonden. Verder hebben we de foto's bekeken. Die zagen er ook prima uit. Nogmaals heel veel bedankt.

[Sandy & Ties]


Heel erg bedankt voor je fantastische bijdrage aan ons feestje afgelopen zaterdag. Dankzij jou was het SUPER! De foto's zijn ook geweldig.

[Sonja & Arno]


We hebben het een geweldig feest gevonden. De dansvloer is geen moment leeg geweest en we hebben heel veel positieve reacties gehad. Bedankt voor deze geweldige bijdrage aan die voor ons zo geweldige dag.

[Rick & Edith]


Wij willen jou nogmaals hartelijk bedanken voor de inspanningen die hebt geleverd om onze feestavond onvergetelijk te maken. Wij hebben nu al heel veel leuke reacties ontvangen. Iedereen heeft zich goed geamuseerd (en wij vooral). Dat was onze opzet en jij hebt dat verwezenlijkt. Super!!!!!!!!! Onze verwachtingen zijn echt overtroffen. Wij wensen je verder heel veel succes toe en wellicht komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen.

[Monique en André]


Nogmaals bedankt voor de geweldige avond. Dankzij de dj's stond de dansvloer lekker vol en was het feest helemaal compleet. Het was een superavond!

[Judith]


Bedankt, het was een superleuke avond!

[Juul]


Ik kom nu al een paar maanden op de party en vermaak me elke keer weer super, helemaal als a-sound de muziek verzorgt. Ook ik ben een muziek- (en dans-)freak maar toch amuseer ik me het best als a-sound aanwezig is. Zij weten als beste te zorgen voor een super sfeer de hele avond door.

[Chantal]


Leuk die foto's, is een toffe herinnering ;) En zoals gezegd en nog vaak gehoord achteraf, was het heel leuk, toffe muziek, aangepast en ingespeeld op het publiek.

[Wendy Davids - Motorhomeclub De Zwervers]


Namens de aanwezige mensen een groot compliment voor de voortreffelijk verzorgde avond.

[Theo Smeets - SGB Industrial Services BV]


Het was een super feest vrijdag. Veel goede reacties gehoord over de muziek!!! Ook leuk van de fotoreportage. Het was erg goed, hartelijk bedankt hiervoor en wellicht tot ziens.

[Marco Kehrens - Maaslandziekenhuis Sittard]


Ik wil je graag nog even bedanken voor de leuke muziek tijdens mijn feestje vorige week woensdag. Van mijn gasten heb ik heel veel enthousiaste reacties gekregen over jouw muziekkeuze. Het was super, dank je wel!

[Chantal Geusgens]


Bedankt voor jullie goede muziek en mooie foto's van Bunde.

[Rob Meijer]


Heel erg bedankt voor de zeer goede muziekkeuze, de professionele lichtinstallatie en het volhouden van de dansvloer op ons huwelijksfeest. Het feest is wat ons (en ook al onze gasten) betreft perfect geweest, natuurlijk door de zeer mooie lokatie, maar zeker ook door de goede muziek! Als we het over mochten doen, dan gebeurde het weer precies op dezelfde manier!!! Hele leuke en spontane foto's die je hebt genomen en ook heel leuk dat de dag erna al vele gasten konden kijken naar de foto's. Tot een volgende keer!!

[Robin & Miranda]


From the very first contact to when the lights went down after our wedding celebration party, your approach and style has been friendly and professional. Thank you again for being so clear and honest about what would make our party be a success, and it certainly was! It was a challenge for you to keep such a diverse group of people entertained, but you definitely succeeded. We had a great time! Thank you again.

[Chris & Melanie]


We vonden het feest een groot succes met alleen maar positieve reacties. PS: de fotos op je website zijn erg leuk.

[Chris & Antoinette]


We hebben echt super genoten, je hebt super gedraaid, echt te gek! Mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Bedankt voor alles.

[Samantha & Jan]


Wij willen je nogmaals bedanken voor de schitterende avond! Jij hebt hier een grote bijdrage aan geleverd. Wij hadden niet gedacht dat er zoveel gedanst zou worden! Schitterende installatie, goede muziek en licht! Leuke liedjes. Wij hebben veel positieve reacties over jullie gehad. Dankjewel……

[Frank & Kathelijn]


We willen je bedanken voor een superfeest!!! Echt de muziek was geweldig, en er werd lekker gedanst!!! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Mochten we ooit weer een groot feest geven, dan weten we je te vinden. Nogmaals bedankt voor deze superavond en de foto's zijn ook echt geweldig. Het is zeker een hele mooie herinnering!

[Maarten & Nadine]


Het was voor ons een schitterende en onvergetelijke dag. Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige bijdrage die jij hebt geleverd aan het slagen van onze bruiloft. Ondanks het benauwde weer, heb je een boel mensen met de voetjes van de vloer gekregen. De drankrekening zal hierdoor aardig opgelopen zijn, maar het is het helemaal waard. Ook hebben we al van je foto's mogen genieten. In éen woord geweldig !!!!!!

[Chiel & Nicole]


Een dikke merci voor je bijdrage en de juiste muziek keuze op ons feest!!! Het was waanzinnig leuk en de opbouw was precies zoals besproken.

[Edward & Ingrid]


Het was een hele gezellige en super avond dankzij het optreden van jullie. Met andere woorden: de Complimenten! / Het was gisteren (24 maart) weer reuze gezellig. Heerlijke muziek, goede sfeer, leuke spontane mensen, gewoon een toffe avond gehad. Ga zo door!! / Het was inderdaad weer super gezellig en fijne muziek. Heel gevarieerd ook. Heb met veel plezier gedanst!

[Anita / Astrid / Annelies]


Toppie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het was mede dankzij jou een topavond in de Tramhalte te REMUNJ!!!!! Iedereen die ik heb gesproken heeft zich kostelijk geamuseerd!!!! Voor feesten : Asound drive-in show een super keuze!!

[Mark vanne Sjwift Handjbal Remunj]


Het was een erg leuk feest. Niet gemakkelijk om deze categorie / leeftijd van mensen aan het dansen c.q. feesten te krijgen, maar het is je uitstekend gelukt! Een mooie afwisseling van muzieksoorten ook nog, complimenten! We hebben een top-avond gehad. Thanx!

[Bertus]


Wij willen je bij deze heel hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan een heel geslaagd feestje! Wij hebben zelf erg genoten van de muziek en ook onze gasten hebben meerdere complimenten aan jouw adres gemaakt. Bovendien vind ik dat de foto's op de site een leuke en complete impressie van de avond geven. Ik kan dan ook iedereen die op zoek is naar een leuke, gezellige DJ, die inspeelt op het publiek en met een prima muziekkeuze, aanraden om 'Asound' te boeken.... wij onthouden in ieder geval je adres!!!!

[Tom en Linda]


I wanted to thank you for the great music that kept us dancing all night, and also thank you for the great pictures that you uploaded. Thank you very much!

[Irina]


Afgelopen zaterdag waren wij voor de eerste keer op de dance party in Bunde die wij wel erg gezellig vonden. De muziek vond ik erg goed met natuurlijk de nodige oude plaatjes , complimenten aan de dj. Tot een volgende party!

[Peter, Joep en Bert]


Beste aanstaande bruidsparen en andere feestgevers, Op zoek naar een DJ met een professionele aanpak maar wel met heel veel plezier in z'n werk? Iemand die zelf niet veel woorden nodig heeft maar de muziek gewoon laat spreken? Iemand die op een ongedwongen manier de dansvloer de hele avond vult? Asound boeken! Onze bruiloft op 6 oktober 2006 was mede door Asound een geweldig sfeervol feest! Jong en oud (zelfs oma!) heeft de hele avond staan dansen en genoten van de muziek! Ook de foto's zijn ontzettend leuk geworden, kijk maar in de foto-galerij. Zo hebben zowel gasten als mensen die er niet bij konden zijn meteen de volgende ochtend (!) kunnen nagenieten van een onvergetelijke avond. Om met de woorden van Mandy te spreken: Arno is oké, olé, olé! Heel erg bedankt!!!

[Bart en Mandy]


De muziek en sfeer verzorging (en niet in de laatste plaats) de leuke foto's op uw side van het feest van Bart en Mandy zijn super.

[L. Hermans]


Gisteravond al gezegd,maar vandaag wil ik je nogmaals bedanken voor de goede keuze van muziek, en het zorgdragen voor de juiste sfeer en gezelligheid de gehele avond.

[Jan en Jacqueline (ouders van de bruid)]


Wij willen jullie super bedanken voor een super geslaagd trouwfeest. Alles was al tot in de puntjes geregeld en verzorgd, maar dankzij jullie bijdrage is het onvergetelijk geworden! In 1 woord VLINDERFANTASTICO!! Wij hebben vele goede reacties gekregen van de aanwezigen mensen; ze hebben lang niet meer zo lekker gedanst en gezongen als op ons feest. Toppie! En de foto's zo snel te kunnen bekijken: geweldig. Mensen als er een feest is nodig Asound uit....voor jong en oud....Super!!

[Astrid en Guido]


Langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor het draaien op onze bruiloft in de Pastory!! Wij vonden het geweldig! Het feest was voor ons meer dan geslaagd!! De foto's zijn ook super!! Nogmaals bedankt voor alles!! Groetjes van het gelukkige bruidspaar,

[Marco en Fabienne]


Als vader van de bruid Fabienne kan ik alleen maar zeggen hoe geweldig jullie deze avond verzorgd hebben afgelopen vrijdagavond in de Pastory. Ook de snelheid van de foto's die op jullie site stonden is geweldig!!

[Huub Hoche]


Wij hebben een fantastisch geweldige dag gehad, mede dankzij jullie ! De muziek was perfect. Iedereen heeft zich heel goed geamuseerd, maar dat blijkt ook wel uit de gemaakte foto's. Wij verheugen ons op de CD !!! Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage aan deze mooie dag! Zeer zeker zullen wij nog eens een beroep op jullie doen als er weer iets te vieren valt.

[Edward en Marlou]


Bedankt voor de super gezellige avond die zonder jouw drive in show zeker niet zo gezellig was geworden, geluid en licht waren helemaal top.

[Edwin en Marlie]


Wij hebben genoten van de avond. Het was een groot succes, waarvoor onze dank!
[Stefan en Ilse]


Hartelijk dank voor de sfeer en muziek. Onze gasten en natuurlijk ook wij, hebben er echt ervan genoten.
[Anastasia en Alexander]


In één woord: geweldig! Aan de foto's kun je wel zien dat het een knalavond was, de voetjes bleven van de vloer en de sfeer was fantastisch, wij zullen nog heel lang met al onze familie, vrienden en bekenden terug denken aan onze bruiloft, het was super!!!!!!! Arno bedankt voor al dat fantastisch wat je ons hebt gegeven op 18 augustus 2006.
[Patricia en Noël Bleus]


We hebben echt een geweldige dag gehad, met een geweldig feest!!! We hebben zoveel leuke reacties gehad van onze gasten, echt ongelofelijk!!! De foto´s op internet zijn ook helemaal super! Heel veel groetjes en nogmaals bedankt voor alles!
[Inge en Wijnand]


Je hebt ons allemaal, jong en oud, een fantastische avond bezorgd. Zelfs mensen die in 15 of 20 jaar niet gedanst hebben, hebben staan swingen. Je muziek sloot naadloos aan bij onze wensen en de feeststemming. Je ontpopte je ook nog als een begenadigd fotograaf. Met de foto's klinkt de muziek nog steeds in ons hoofd na. Keer op keer. Hoe kunnen Mirjam en ik je bedanken, om nog maar te zwijgen van de vele gasten die ook volop genoten hebben. Met andere woorden: "ONZE DANK IS GROOT", tot een volgend feest. Ons credo zal zijn: Muziek? Feestje? even Arno bellen
[Mirjam & Cees en nog hele velen]

Dank je wel voor je muziekkeuze. Niemand heeft zich verveeld en we hebben heerlijk gedanst!! En om de foto's meteen de dag erna terug te zien, was erg leuk; onze bruiloft blijft nog even duren!! Je bent echt een geweldige DJ en we hebben zeer mooie herinneringen aan onze bruiloft.
[Martijn & Nadja]

Ik wilde even doorgeven dat het super was gisterenavond...
[Wilma]

Jullie muzikale invulling was super! We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Nogmaals bedankt!!
[Miriam Piepot - Radium Foam B.V.]

De reacties intern zijn heel positief: locatie was goed, eten lekker en ook de muziek was goed. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Ook de foto's, zijn erg leuk. Bedankt voor de medewerking.
[Josine Budé - Rubber Resources B.V.]

Het was weer fantastisch gisteren en de reacties op jouw show zijn weer geweldig! Nogmaals onze dank daarvoor. Bedankt, en tot de volgende keer!
[Valerie & Robert]

Het was super gezellig, perfecte muziek!
[Jos en Samantha]

Langs deze weg wil ik je nog even expliciet bedanken en complimenteren. De avond was zeer geslaagd en de reacties waren heel positief. Maar dit was ook te zien aan de bezetting van de dansvloer! Nogmaals dank en een pluim voor de totale pres(en)tatie van gisteren in Beek.
[Corné - SD Zuid]

Bedankt voor het draaien! Het was een superleuk feest. Ik heb de foto’s op de website gezien, erg leuk om iedereen te zien swingen! Groetjes en nogmaals bedankt.
[Simone & Ivo]

Nogmaals de complimenten voor de voortreffelijke muziek presentatie en lasershow. Je wist precies de goede snaar te bespelen om dit feest voortreffelijk muzikaal te begeleiden. Ook de foto impressie is geweldig.
[Hans Bootz]

Allereerst wil ik jullie bedanken voor dat prachtige “sound” dat jullie gisteravond gebracht hadden. In één woord toppie, geweldig. Nogmaals bedankt voor alles!
[Richard Bastings]

Het was weer reuze gezellig. De muziek was ook zeer goed. Lekker gedanst!
[Rien]

Klasse! Was de avond die jij mee invulling hebt gegeven. Hiervoor danken wij jou mede namens al onze gasten, die op en top hebben genoten! Het is helemaal verlopen zoals wij in gedachten hadden. Heel veel succes verder en wij weten jou zeker weer te vinden in de toekomst.
[Tessa & Guido]

Heel leuk de foto’s , van de bruiloft van Tessa en Guido! De muziek was heel erg leuk, voor jong en oud!!! Super!!!!!! Veel succes met jullie DJ gebeuren en met jullie mooie website!!!!!
[Jacqueline]

Bedankt voor de muzikale omlijsting van ons feest. Je muziek met lichtshow heeft ertoe bijgedragen dat onze feestavond als zeer geslaagd is ervaren. Ook het naderhand kunnen bekijken van meerdere foto's van de feestavond op de site van Asound is een leuk extraatje.
[Trudy & Lou]

Bedankt voor je inzet op onze bruiloft. Je hebt er een leuk feest van gemaakt! Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad!
[Christian & Frédérique]

Nog eens bedankt voor de goede sfeer en mooie muziek tijdens onze bruiloft. We hebben naderhand nog veel complimenten gekregen over jou. Iedereen heeft met veel interesse de foto's op jouw site bekeken, en er staan wat mooie momenten op. Bedankt!
[Marcel & Saskia]

Nogmaals bedankt voor je geweldige bijdrage aan onze bruiloft. De muziekkeuze viel zeer in de smaak bij ons en onze gasten. We hebben veel positieve reacties gehad over de muziek.
[Jeroen & Diana]

Wij hebben 10 juni een prachtige dag gehad en een geweldig feest. Voor ons allebei is deze dag onvergetelijk!
[Linda & Rick]

Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft. De reactie van gasten was zéér goed en ze hebben zich lekker kunnen uitleven, dus je hebt goed werk geleverd!!! Leuk om ook de foto's online te kunnen zien!
[Harry & Marlies]

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige bijdrage die jij hebt geleverd aan het slagen van onze bruiloft. Het was voor ons een schitterende en onvergetelijke dag. Al onze gasten waren zeer te spreken over de voortreffelijke sfeer tijdens de feestavond en daar heeft jou muziek natuurlijk voor een groot deel aan bij gedragen. We willen je bij deze nog eens bedanken voor de fantastische avond die jij voor ons verzorgt hebt.
[Chantal & Kees Schroijen]

Nogmaals complimenten voor gisteren; je hebt klasse gedraaid! Bedankt en graag tot de volgende keer weer.
[Corné van Haalen SD-Zuid]

We willen je bij deze nog eens bedanken voor de fantastische avond die jij voor ons verzorgt hebt. Na de openingsdans is de dansvloer geen moment leeg geweest. Het geluid en het licht waren ook perfect in orde. Om half twee waren er nog ongeveer 100 personen aanwezig die bijna niet te stoppen waren, maar op een gegeven moment moet je toch stoppen. Gewoon top!
[Marc & Rafaëla]

Het was zoals vorig jaar geweldig! Groetjes en hopelijk tot volgend jaar !!!
[Bezoeker personeelsfeest Klevarie]

Het feest was Kees en Chantal was helemaal perfect........muziek, eten, entourage kortom alles was perfect. Met dank aan de diskjockey want zonder goede muziek is een feest geen feest.
[Annie Hofland]

Nogmaals hartelijk dank voor je perfecte "demonstratie". Wij hebben allemaal genoten van de foto's die je gemaakt hebt.
[Hans Frantzen - GGD]

Via deze weg willen we je laten weten dat ons promotiefeest mede door jouw inbreng een onvergetelijke ervaring is geworden! We hebben van veel feestgangers complimenten over de muziek gekregen. Ook de foto's op de website zijn zeer de moeite waard!
[Petra & Ruud]

Even wil ik jullie toch ook hierbij feliciteren met de geweldige deejay: de muziek was geweldig! Ik heb de hele avond gedanst, dus een teken dat ik me zeer goed vermaakt heb...en dat lag vooral aan de goede muziek.
[Sabine Borghoms]

Via deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor jouw geweldige show tijdens onze bruiloft. Het was echt geweldig!!!! Ook leuk dat we de dag erna meteen de foto's konden bekijken op internet!!! Wij zullen zoveel mogelijk reclame voor jou maken, nogmaals bedankt!
[Renate & Niels Ederveen]

Bedankt voor jouw aandeel in mijn feest, je hebt je zelf overtroffen. De stemming was nóg beter dan op de 40 jarige bruiloft. De prachtige foto's bewijzen dit. Nogmaals bedankt!
[Francien]

Kerel je was fantastisch, bedankt!!!!!!!
[Inge & Louis]

Ik wil je hierbij toch nog even nadrukkelijk complimenteren voor je grote bijdrage aan het welslagen van onze 30/50 Sylvester Single Dance Party in Beek. Het is een fantastische party geworden. De muziek en de lichtshow smaken beslist naar meer. Hartelijk dank en graag tot ziens!
[Corné van Haalen - Single Discoclub Limburg]

Hartelijk dank voor je goede zorgen. Ook al hadden we verwacht dat er haast niet gedanst zou worden is het tegenovergestelde gebeurd. En we hebben ons fantastisch vermaakt. Die foto's op het internet : mooi idee. We hadden zelf ook meer dan 300 digitale foto's en toch was het nog plezant om ook op internet te kijken.
[Jos & Mieke Jorissen]

We willen je nogmaals bedanken, we vonden het feest super leuk met je muziek er bij was het nog leuker.
[Rosita Janssen]

Even laten weten dat het gisteren een geweldige party was, jullie hebben super gedraaid!
Ook de lichtshow was erg goed, we hebben met z'n allen genoten! Ik hoop jullie zeker nog eens tegen te komen...
[Merel]

Op deze wijze wil ik je nogmaals danken voor de mooie avond waar jij mede debet aan bent geweest. De opbouw van de muziek was perfect, voorwaar geen gemakkelijke opgave als je met 30 ers en 60 + ers een feest moet bouwen. Zeer aangenaam verrast waren wij ook door de vele prachtige digitale foto's die je gemaakt had. Wij zullen nog lang aan deze avond blijven denken en nog vaak naar de foto's kijken. Nogmaals heel hartelijk bedankt.
[Francien en Harry Hendrix]

Het was een gezellig leuk feest. Onze mensen waren zéér te spreken. Bedankt en tot een volgende keer!
[Rosita en Erwin Janssen-Dolmans - Dolmans Hoveniers]

Graag wil ik nog even laten weten dat de muziek van ons feest van uitstekende kwaliteit was. Dit was een zeer positieve bijdrage ter welslagen van ons feest. De reacties waren zéér positief.
[Peter Stroes - Verpleegkliniek Klevarie]

De "show" voldeed aan al onze verwachtingen voor een geslaagde avond. Het inspelen en afstemmen op de (muziek)wensen van de gasten ging uitstekend. In één woord PERFECT.
[Elianne Waajen]

Thanks! We zijn net terug van vakantie. We hebben al veel positieve reacties van diverse feestgangers gekregen. Onze complimenten aan jou! Je hebt in belangrijke mate bijgedragen aan een zeer geslaagde avond. Dank je wel!!!
[Wilbert & Irene]Ontvangen reacties van klanten: